Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek laten we jullie graag voorbeelden zien van onze trouwfilms en trouwfoto’s. Middels een moderne Full HD tablet is dat ook op locatie heel goed mogelijk. Jullie krijgen hierdoor een goed beeld van alle mogelijkheden, de kwaliteit en de manier waarop wij ons werk doen. We luisteren aandachtig naar jullie wensen en adviseren jullie graag over de mogelijkheden in de hoop dat er een “klik” ontstaat.

Prijzen & mogelijkheden

Wij leveren zoveel mogelijk maatwerk. Dat betekent dat de prijs voor jullie reportage berekent wordt op basis van jullie wensen en het aantal uren dat wij op jullie trouwdag aanwezig zullen zijn en of we met meerdere cameramannen moeten komen. Zo kunnen we voor elk budget en ieders wens een passend aanbod maken. Ook als je ons alleen wilt in huren voor het maken van de video en/of foto’s om later zelf de beelden te monteren of bewerken. Voor méér mogelijkheden, creativiteit en een nog professioneler eindresultaat kan er met 2 of 3 cameramannen worden gefilmd, desgewenst op meerdere locaties gelijktijdig. 4K UltraHD minicamera’s in of op de trouwauto, koets of bus en luchtopnamen met een 4K Drone kunnen voor extra bijzondere elementen in de film zorgen. En wat te denken van een live opgenomen videogastenboek waarbij we de avondgasten kort interviewen vóórdat ze de feestzaal betreden.
Onze prijzen zijn altijd inclusief btw en we rekenen geen reiskosten binnen NL.

Boeking

Elke boeking wordt schriftelijk vastgelegd. Op het boekingsformulier wordt duidelijk vermeld wat is overeengekomen, welke bijzondere wensen jullie hebben en welke prijs is afgesproken. Jullie krijgen een kopie voor de eigen administratie inclusief een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Een aanbetaling maakt deel uit van de overeenkomst. De rest dient te worden voldaan na jullie trouwdag en voor de oplevering van jullie video en/of album.

Netwerk

Hebben jullie geboekt en zoeken jullie nog bepaalde invullingen voor de trouwdag dan stellen we graag kosteloos ons uitgebreid netwerk ter beschikking om jullie in contact te brengen met andere professionals in de trouwbranche.

Planning

Kort vóór jullie trouwdag nemen we samen de dagplanning door om goed voorbereid te zijn. Belangrijke aandachtspunten worden nog eens doorgenomen.

Kwaliteitsgarantie

Na aflevering krijgen jullie 8 weken de tijd om te beoordelen of jullie trouwvideo aan jullie wensen voldoet. Indien gewenst worden de nodige aanpassingen tot 2x toe kosteloos verwerkt. (Dit geldt uiteraard alleen voor pakketten inclusief montage). Zodra het trouwalbum is opgemaakt, krijgen jullie via de mail een bestand waarin jullie digitaal door het album kunnen bladeren. Zo krijgen jullie een goed beeld van de lay-out en de hoeveel foto’s die in het album zitten. Pas na jullie akkoord wordt alles naar de fabrikant gestuurd en ontvangen jullie enkele weken later het trouwalbum.