videograafZoek je een videograaf voor je bruiloft? HaddersMedia maakt een prachtige trouwfilm van jullie huwelijk! Een professionele fulltime videograaf met meer dan tien jaar ervaring in de trouwbranche. Met professionele apparatuur leggen wij jullie bruiloft vast in FullHD of UltraHD. 

Het is de combinatie van bewegend beeld én geluid die een trouwfilm zo bijzonder maakt en een “must have” is voor ieder bruidspaar.


Compleet

Onze trouwvideo’s geven een compleet beeld van jullie trouwdag. En met compleet bedoelen we ook écht compleet. Niet een videoclip van slechts enkele minuten (hoewel wij dat natuurlijk ook kunnen leveren) maar het complete verhaal met de juiste sfeer en het originele geluid. Onze vakbekwame cameramannen zijn professionals met jarenlange ervaring als videograaf die elk detail vakkundig voor jullie vastleggen. Ook die details die jullie die dag niet mee zullen krijgen. Voor extra dynamische beelden kunnen mini-camera’s in of op de trouwauto, limo of koets geplaatst worden. Het aanbellen, de ceremonie en kerkdienst kan desgewenst met meerdere camera’s en cameramannen tegelijk worden opgenomen en een Same Day Edit is natuurlijk mogelijk.
Na afloop worden de opnamen in onze studio bewerkt en gemonteerd tot een schitterend film die jullie trouwdag écht helemaal zal doen herbeleven. Onze trouwfilms hebben een gemiddelde speelduur van 100 minuten. Mooie effecten zorgen voor een vloeiende overgang van het ene onderdeel naar het andere. Zo hoeven jullie géén moment te missen en wordt het terugzien elke keer een ware beleving.

Videoclip

Mocht je liever een korte videoclip van je trouwdag willen dan kan dat natuurlijk ook. Op basis van de door jullie gekozen muziek monteren we dan een flitsende en dynamische trouwclip.

Action Cams

Je trouwfilm wordt extra indrukwekkend met beelden afkomstig uit onze Full HD mini-camera’s. Deze kleine camera’s kunnen worden geplaatst in of op de trouwauto, koets, helikopter of boot en laten beelden zien vanuit hele andere perspectieven, zonder dat jullie daar erg in hebben en zonder dat daar een cameraman bij aanwezig is. Dat levert niet alleen dynamische en soms ook spectaculaire beelden op, maar zo zie én herbeleef je ook momenten die je niet vaak tegenkomt in trouwfilms. 

Same Day Edit (SDE)

’s Avonds tijdens het feest kan het erg leuk zijn om jullie gasten alvast een korte video van jullie trouwdag te laten zien. Tegen het einde van de middag (bijvoorbeeld tijdens het diner) kunnen wij alvast een selectie van de opgenomen beelden monteren tot een leuk en vlot filmpje die later op de avond middels een beamer kan worden vertoond. Desgewenst kunnen we ook een slideshow maken van foto’s die we die dag gemaakt hebben. Jullie gasten zullen dat zeker waarderen en ze krijgen direct een indruk van hoe jullie dag is verlopen.

Digitaal Gastenboek

Een digitaal gastenboek is een bijzonder mooie en verrassende aanvulling in jullie trouwfilm. Op een bepaald moment vangt onze cameraman jullie dag- en/of avondgasten op en laat hen voor de camera iets tegen jullie zeggen. Vaak worden er bijzonder warme en leuke dingen gezegd. Met name de spontaniteit en de echtheid van die boodschappen doet menig bruidspaar een traantje wegpinken. Een leuke en waardevolle aanvulling voor in je trouwfilm.

Voor elk budget een oplossing

Omdat we graag voor ieder budget een passende oplossing willen bieden, kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Naast deze standaard mogelijkheden kan alles geheel naar jullie wensen worden ingericht.

 • Basis
  De gemaakte opnamen worden voor je op een externe harde schijf of Blu-ray disc gezet zónder verdere bewerking. Ideaal als jij je eigen trouwfilm wilt monteren of de montage uit budgettaire overwegingen nog even wil uitstellen. Zo hebben jullie topkwaliteit beeld en geluid voor een scherpe prijs.
 • DeLuxe
  Uit alle opnamen gaan we de mooiste beelden voor je selecteren en monteren tot een mooi soepel lopende trouwfilm die een perfecte weergave zal zijn van jullie trouwdag.
 • Premium
  Als DeLuxe met als extra een 2e camera op statief tijdens de ceremonie en/of kerkdienst en een uitgebreide montage met schitterende en passende overgangen, beeldeffecten, achtergrondmuziek naar keuze, luxe aftiteling, uitgebreide hoofdstukmenu en proloog en natuurlijk een schitterende bewaarbox. Het resultaat: een trouwfilm waarmee je gezien kan worden!
 • Optioneel (tegen meerpijs)
  Same Day Edit 
  – Action Cams
  – Extra cameraman(nen)

Blu-ray disc

Hadders Media staat voor topkwaliteit! Daarom wordt jullie trouwvideo standaard opgenomen én afgeleverd in Full HD beeld- en geluidskwaliteit op Blu-ray disc of USB-stick. Uiteraard kunnen jullie ook een versie op DVD krijgen als jullie dat willen. De beeldkwaliteit van de Blu-ray Disc is 5x scherper dan van een DVD en is geoptimaliseerd voor moderne flatscreen TV’s. Een DVD ziet er – in vergelijking met de Blu-ray disc – al snel “wazig” uit als deze wordt afgespeeld op een moderne TV. Bijkomend voordeel is dat de houdbaarheid en krasbestendigheid van een Blu-ray disc vele malen beter dan een DVD. De technische ontwikkelingen gaan zeer snel. De nieuwe 4K toestellen zijn al volop verkrijgbaar. Neem daarom met minder géén genoegen voor je trouwfilm. Met een Full HD trouwfilm kan je ook in de toekomst blijven genieten van perfecte beeld- en geluidskwaliteit.

Luxe afwerking

Jullie trouwfilm wordt standaard afgeleverd in een luxe bewaar box met glossy fotohoes en glossy bedrukte kwaliteits schijven. Daarnaast zijn er ook exclusieve bewaarboxen leverbaar waaronder zwaar verzilverd, kunstleer, blik en hout. Sommigen met een zeer chique velours interieur. Voor elk wat wils. Kijk even op onze speciale pagina.

Archief

Alle door ons geproduceerde trouwfilms worden in ons digitaal archief opgeslagen. Hierdoor kunnen jullie altijd nabestellingen doen, voor het geval een schijf onverhoopt zoek of defect raakt. Jullie kostbare herinnering is dus veilig gesteld. 

Prijzen

Wij offreren onze diensten zo veel mogelijk op maat. Daarom werken wij niet met vaste prijzen (uitgezonderd onze actie’s). Wij maken, op basis van jullie wensen en het aantal uren dat wij aanwezig zullen op jullie trouwdag, graag een prijsopgave. Vul het contactformulier in voor meer info.