Videograaf Emmen e.o.

Hadders Media is al meer dan 10 jaar een begrip in Emmen en omgeving voor hoge kwaliteit trouwvideo. Otto Hadders is een gepassioneerde videograaf die garant staat voor de beste beeld- en geluidskwaliteit voor je trouwvideo en al voor meer dan 320 bruidsparen een mooie trouwvideo heeft gemaakt. Met zijn ervaring en vakkennis weet hij elk detail van je trouwdag op indrukwekkende wijze vast te leggen. 

Sony-FS7Een videograaf maakt videobeelden tijdens je bruiloft en monteert een prachtige trouwfilm van je trouwdag. Een van de mooiste en meest complete herinnering aan je trouwdag is ongetwijfeld een professioneel gefilmde en gemonteerde trouwfilm. Een foto, hoe mooi ook, is altijd een moment opname van slechts een fractie van een seconde. Film bestrijkt daarentegen een langere periode en legt bovendien ook het geluid vast. Géén ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoel en beleving zo goed over te brengen dan film. Wie kent niet de beroemde traan-scène van het huwelijk van koning Willem Alexander en koningin Maxima luisterend naar de klanken van de bandoneon? Het zien van die beelden gecombineerd met de klanken van de bandoneon brengt emotie, gevoel en beleving naar boven.

Het is de combinatie van bewegend beeld én geluid die een trouwfilm zo bijzonder maakt en een “must have” is voor ieder bruidspaar.


Compleet

Onze trouwvideo’s geven een compleet beeld van jullie trouwdag. En met compleet bedoelen we ook écht compleet. Niet een videoclip van slechts enkele minuten (hoewel wij dat ook kunnen leveren) maar het complete verhaal met de juiste sfeer en het originele geluid. Onze vakbekwame cameramannen zijn professionals met jarenlange ervaring die elk detail op de achtergrond vakkundig voor jullie vastleggen. Ook die details die jullie die dag niet mee zullen krijgen. Voor extra dynamische beelden kunnen mini-camera’s in of op de trouwauto, limo of koets geplaatst worden. Het aanbellen, de ceremonie en kerkdienst kan desgewenst met meerdere camera’s en cameramannen tegelijk worden opgenomen.
Na afloop worden de opnamen in onze studio bewerkt en gemonteerd tot een schitterend film die jullie trouwdag écht helemaal zal doen herbeleven. Onze trouwfilms hebben een gemiddelde speelduur van 100 minuten. Mooie effecten zorgen voor een vloeiende overgang van het ene onderdeel naar het andere. Zo hoeven jullie géén moment te missen en wordt het terugzien elke keer een ware beleving.

Jullie trouwfilm wordt standaard afgeleverd in een luxe bewaar box met glossy fotohoes en glossy bedrukte kwaliteits schijven. Daarnaast zijn er ook exclusieve bewaarboxen leverbaar waaronder zwaar verzilverd, kunstleer, blik en hout. Sommigen met een zeer chique velours interieur. Voor elk wat wils. Kijk even op onze speciale pagina.