Je trouwfilm + trouwfoto’s + luxe trouwalbum in één voordelig pakket!

Dat kan bij Hadders Media. Met onze Combi’s hoeven jullie je geen zorgen te maken of de fotograaf en videograaf wel met elkaar kunnen samenwerken of elkaar in de weg lopen tijdens je bruiloft. Dat geeft extra rust op je trouwdag.

Met onze combi hebben jullie slechts één aanspreekpunt en een vakbekwame videograaf én fotograaf op jullie trouwdag. Het zijn professionals met jarenlange ervaring die hun vak verstaan en perfect op elkaar zijn ingespeeld. Groot voordeel is bovendien dat ze elkaar kunnen aanvullen op elk moment wanneer dat nodig is, zodat niets gemist hoeft te worden.

Flexibel

Onze Combi is geheel naar wens in te richten. Wil je de videograaf voor de hele dag en de fotograaf tot aan het diner? Of wil je de fotograaf alleen voor de officiële trouwfoto’s en de rest van de dag met  1 of 2 cameramannen gefilmd hebben? Dat kan allemaal. In overleg met jullie kijken we graag hoe we tot een optimale invulling kunnen komen zodat jullie de mooiste herinneringen aan jullie trouwdag krijgen.

 

Beperkte beschikbaarheid

Omdat we bij een Combi altijd met minimaal 2 personen komen, zijn we beperkt in het aantal boekingen die wij kunnen aannemen. 

WIL JE GEBRUIK MAKEN VAN ONZE COMBI WACHT DAN NIET TE LANG MET BOEKEN OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN!

Wil je weten of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Vul dan onderstaand formulier in en wij antwoorden je zo snel mogelijk.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam bruid

Naam bruidegom

Trouwdatum:

Trouwlocatie:

Wij willen graag info over:
FotoVideoCombiBuitenlandAanzoek

Op welke telefoonnummer kunnen we je bereiken voor eventuele vragen?

Hoe heb je van ons gehoord?
FolderGoogleFacebookTwitterCommercialTrouwbeursGetiptLink op websiteAnders

Vragen of opmerkingen: