Wie droomt er niet van: Elkaar het JA-woord geven onder de wuivende palmen op Mauritius of Curaçao? Of in het prachtige Italië of Zuid-Afrika?

Het ligt misschien voor de hand om een lokale video- en/of fotograaf in te huren. Vaak gaat het goed, maar vaak ook niet. Regelmatig bereiken ons berichten van tegenvallende resultaten of afspraken die niet of slechts gedeeltelijk zijn nagekomen. Met zo’n belangrijke dag wil je toch géén risico of kater achteraf? Je kan ook je eigen videograaf en fotograaf vanuit Nederland meenemen. Misschien niet de goedkoopste oplossing, maar meestal wel de beste.

Wij hebben de nodige ervaring met het maken van trouwreportages in o.a. Italië, Mauritius, België, Zuid-Afrika.
Groot voordeel is dat Hadders Media zowel jullie video- áls fotografie in één pakket kan aanbieden. Dus één vertrouwd adres voor een uiterst complete herinnering aan jullie trouwdag op een bijzondere locatie voor een betaalbare prijs.

Wij bieden jullie:

  • Een ideale combinatie van professionele foto én video.
  • Perfect op elkaar ingespeelde en zéér ervaren videograaf- en fotograaf.
  • De zekerheid van moderne hoge beeld- en geluidskwaliteit.
  • Géén taalbarrière en géén onduidelijke afspraken.
  • Géén kater achteraf 
  • De mogelijkheid om op kosten te besparen door zelf de opnamen te bewerken of je eigen fotoalbum te maken zónder in te leveren op kwaliteit!


Reizen jullie voor jullie gasten uit?

Dan kunnen jullie gasten vanaf het vertrek ui Nederland en onderweg naar de huwelijksbestemming worden gefilmd, zodat jullie ook daarvan niets hoeven te missen.

Kosten

Onze tarieven voor reportages in het buitenland zijn voornamelijk maatwerk. Graag gaan we met jullie in gesprek om te bekijken wat we voor jullie kunnen betekenen en maken dan graag een offerte op maat. Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Netwerk
Als jullie ons geboekt hebben, kunnen jullie kosteloos gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van dienstverleners in de trouwbranche die gespecialiseerd zijn in trouwen in het buitenland. Zo hebben wij goede contacten met reisagenten die voor jullie én jullie gasten de beste vliegticket en ander vervoer kunnen regelen, weddingsplanners, accommodaties etc. 

Bij een bijzonder huwelijk op een bijzondere locatie hoort een bijzondere herinnering: Een schitterende Full HD (of 4K!) trouwfilm en natuurlijk schitterende foto’s.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam bruid

Naam bruidegom

Trouwdatum:

Trouwlocatie:

Wij willen graag info over:
FotoVideoCombiBuitenlandAanzoek

Op welke telefoonnummer kunnen we je bereiken voor eventuele vragen?

Hoe heb je van ons gehoord?
FolderGoogleCommercialTrouwbeursGetiptLink op websiteAnders

Vragen of opmerkingen:

 

Trouwen in Italie,  Bruiloft in Italië, trouwen in Toscane, Trouwen op Sardinië, trouwen in Curaçao, Trouwen in Mauritius, Trouwen op Mauritius, Trouwen in Frankrijk, Trouwen in het buitenland