Home-1Goed gereedschap is het halve werk. Daarom,gebruiken wij uitsluitend professionele (schouder)camera’s zoals een volledig uitgeruste Sony PXW-FS7. Deze camera is uitgerust met een 4K Super 35mm Exmor CMOS sensor voor een filmische look met prachtige scherptediepte. Ook bij weinig licht zorgt deze sensor voor perfecte beelden.

De camera’s zijn voorzien van lichtsterke verwisselbare topklasse lenzen en dito microfoons. Afhankelijk van de situatie gebruiken we zowel schouder- als handcamera’s. Ook gebruiken we Full-Frame DSLR’s zoals de Canon EOS 5D Mark III en de Canon EOS 6D

Voor extra bijzondere beelden hebben kleine 4K en Full-HD mini-camera’s beschikbaar van o.a. GoPro en Canon. Deze kleine camera’s kunnen op bijzondere plaatsen zoals in of op de trouwauto, koets of volgauto’s worden geplaatst voor extra dynamische beelden in de video.

Home-2Alleen indien noodzakelijk lichten we in donkere ruimtes bij met moderne LED-lampen. Deze lampen produceren mooier licht dan halogeenlampen, vallen minder op en zijn goed regelbaar.

GoPro_Hero_Black
Verder gebruken we zoveel mogelijk stevige statieven voor stabiele en rustige beelden.


MICROFOONS
SennheiserG3(2)

Goed geluid is bij video net zo belangrijk als goed beeld. Professionele (draadloze)microfoons van o.a. Sennheiser  en Røde registreren het geluid glashelder en zonder storende bijgeluiden. Deze topkwaliteit microfoons leveren glashelder en levensecht geluid. Zo zijn de ambtenaar, voorganger en andere sprekers duidelijk te verstaan en kunnen
we op de feestavond een constant stereo geluid registreren ongeacht de positie van de camera(‘s). Eventueel aangevuld met opnamen van digitale audiorecorders als de Tascam  DR-60D MK2.


BACKUP

Uiteraard hebben we een back-up camera bij ons voor het geval er onverhoopt een camera mocht uitvallen.

STUDIO

Voor de montage en optimalisatie van de filmbeelden worden moderne state-of-the-art computers en software gebruikt zoals Adobe Premiere Pro CC aangevuld met professionele plug-ins voor mooie effecten en vloeiende overgangen. Hierdoor kunnen jullie op een ongeëvenaarde manier nagenieten van élk moment van je trouwdag. Jaar in, jaar uit.