Standaard bewaarbox voor Blu-day disc en DVD

Standaard leveren wij jullie trouwfilm af in de bekende blauwe bewaardoos met een mooie full-color glossy hoes en bedrukte schijven.
Willen jullie echt iets bijzonders dan kunnen jullie ook kiezen uit een serie luxe en exclusieve bewaarboxen die weer goed passen bij het trouwalbum.

 

 

 

Een greep uit het assortiment:

 

bewaarbox met medaillon en USB_Stickbewaarbox zwart met hoeken

Kunstleer

Een prestigieuze scharnierende bewaarbox in een elegante boekvorm-stijl. Het exterieur is gemaakt van zacht wit of zwart kunstleer met goudkleurige of zilverkleurige details. Het interieur is gemaakt van chique velours. Er is plaats voor een Blu-ray disc, een DVD en een USB-stick.

Optioneel zijn goudkleurige of zilverkleurige metalen hoeken verkrijgen.

Er zijn 3 varianten leverbaar: met of zonder foto medaillon op de voorkant en met of zonder gegraveerde USB-stick van geborsteld aluminium.

 

bewaarbox verzilverd 2bewaarbox verzilverd

Verzilverd

Deze zware verzilverde metalen bewaarbox is een sieraad in je kast en mag gezien worden. Achter het glazen venster kan een mooie foto worden geplaatst. In de ruimte onder het venster worden jullie namen en trouwdatum gegraveerd. Het interieur biedt ruimte aan een Blu-day disc en een DVD.

 

 bewaarbox modern 1

 

Modern

Deze vierkant bewaarbox heeft een luxe leather look exterieur met magneetsluiting. In de voorkant is een passe partou gemaakt van 70 x 70 mm waarachter een mooi foto geplaatst kan worden.Wordt geleverd in een perfect passende luxe doos.
De afmetingen van deze bewaarbox zijn 14,6 x 14,6 cm.

 USB-Stick_in_doos_2

USB-Stick_in_doos_4

USB-Sticks

Deze schitterende en exclusieve houten presentatie box is leverbaar is 3 verschillende stijlen:
Pinewood, Walnoot en Middel donker. Het interieur is gemaakt van een super zacht chique samengesteld linnen.

De USB-stick van geborsteld metaal kan worden gegraveerd met jullie namen en trouwdatum. De opslagcapaciteit tot max. 64 GB is ruim voldoende voor zowel jullie trouwfilm als trouwfoto’s

Om de box een extra persoonlijk tintje te geven kan op de deksel een goudkleurige metalen plaatje worden aangebracht met inscriptie.

De afmeting van deze bewaarbox is 110 x 70 x 33 mm en wordt geleverd in een luxe doos.