De mooiste en meest complete herinnering aan je trouwdag
is ongetwijfeld een professioneel gefilmde en gemonteerde trouwvideo. Met bewegend beeld én geluid pak je nu eenmaal meer momenten dan met foto. Het geluid draagt bovendien bij aan een intensere beleving. Gee
n ander medium is in staat om sfeer, emotie, gevoel en beleving zo goed over te brengen dan video. Wie kent niet de beroemde traan-scène van het huwelijk van koning Willem Alexander en koningin Maxima luisterend naar de klanken van de bandoneon? Het zien van die beelden gecombineerd met de klanken van de bandoneon brengt de emotie, gevoel en beleving weer helemaal naar boven.


Het is de combinatie van bewegend beeld en geluid die een trouwfilm zo bijzonder maakt en een “must have” is voor ieder bruidspaar.


 Video van de hele trouwdag

Onze trouwvideo’s geven een compleet beeld van jullie trouwdag. En met compleet bedoelen we ook echt compleet. Elk detail van jullie trouwdag wordt door onze cameraman(nen) vakkundig vastgelegd zonder daarbij op te vallen of de trouwdag ook maar enigszins te verstoren. Onze cameramannen zijn professionals met jarenlange ervaring die weten hoe ze elk aspect van jullie trouwdag zo optimaal mogelijk in beeld kunnen brengen. Van het aankleden, het aanbellen, de ceremonie, de kerkdienst of mis, het diner tot en met het feest. Indien gewenst kan er met meerdere camera’s en cameramannen tegelijk worden opgenomen voor een perfect en professioneel ogend eindresultaat.

In de studio worden jullie opnamen bewerkt en gemonteerd tot een schitterend trouwfilm. Afhankelijk van het gekozen pakket kunnen mooie effecten worden toegevoegd en zorgen mooie overgangen van het ene onderdeel naar het ander voor sfeervolle toevoegingen. Ook achtergrondmuziek kan naar keuze worden toegevoegd.

De gemiddelde speelduur van onze trouwvideo’s is 90-100 minuten. Zo hoeven jullie geen moment te missen en wordt het terugzien elke keer een ware beleving.

Wij leveren met name maatwerk. Zo is er voor elke budget een passende oplossing.

Een aantal opties:

 • 4K-UltraHD

  De nieuwste kwaliteit in trouwvideo is 4K-UltraHD met 20x zoveel pixels als DVD. lees meer >>

 • Standaard Pakketten

  Voor het gemak bieden we de keuze uit een 3-tal standaard pakketten. lees meer >>

 • Mini-camera’s

  Action cams zorgen voor extra dynamische beelden in de trouwfilm. lees meer >>

 •  Same Day Edit

  Dezelfde dag nog een korte film? Dat kan met een Same Day Edit. lees meer >>

 • Video Gastenboek

  Verrassende en spontane felicitaties van de je dag- en avondgasten. lees meer >>

 • Archief

  Mocht er onverhoopt wat gebeuren met je trouwvideo dan is het een hele geruststelling dat je altijd kan nabestellen uit ons digitaal archief.
  Wij bewaren altijd een digitale kopie van jullie trouwvideo. Willen jullie nabestelling doen of een nieuw exemplaar bestellen dan is het goed te weten dat jullie trouwfilm bij ons veilig is.

 • Prijzen

  Wij offreren onze diensten zo veel mogelijk op maat. Daarom is het lastig om zo maar prijzen te vermelden. Eén ding is zeker: Wij leveren hoge kwaliteit voor een redelijke prijs en jullie krijgen veel waar voor jullie geld.
  Al onze prijzen zijn inclusief btw en reiskosten en we rekenen géén reiskosten binnen de Benelux.

   

 Vul het contactformulier in voor meer info.