Een greep uit de vele referenties en aanbevelingen die we mochten ontvangen:

“Het eindresultaat is fantastisch!”
Ik heb Hadders Media aangenomen om m’n aanzoek vast te leggen. Na meerdere offertes te hebben aangevraagd kwam Otto met het meest heldere overzicht en een goede prijs. Voor de grote dag hebben we ter voorbereiding een paar keer gesproken om de aanpak van de dag te bespreken. Ik vond het fijn dat Otto met me meedacht en graag helpt. Ook op de dag zelf kon ik hem last-minute nog dingen vragen. Geen enkel probleem! Het eindresultaat is fantastisch! Wij en ook onze omgeving vinden de foto’s en het filmpje super mooi! Otto en Bjorn bedankt!

Cijfer: 9

Jyotish & Chereen  [do 1-10-2015 10.37]

“Een schitterende herinnering”
Onze trouwdag is op een prachtige manier vastgelegd door Hadders Media. We hebben de film al een aantal keren bekeken en we kunnen niet anders zeggen dat het ontzettend mooi is geworden. We willen Otto en Bjorn heel erg bedanken voor het resultaat.
Bennie & Karin  [di 16-09-2014 22:26]

“Echt een aanrader”
Wij hebben dankzij Hadders Media een super mooie bleu ray reportage van onze trouwerij. Echt een aanrader!
Martin Duitscher [via Facebook 11-09-2014]

“Echt vakman werk”
Fantastische service en goede kwaliteit. Dank je wel. Ik beleef telkens de trouwerij van mijn dochter met veel plezier. Echt een vakman werk.
Sabah Verkaik-Abdou [via Facebook 02-07-2014]

“Vooral het digitaal gastenboek is een aanrader!!!!”
Wij zijn ontzettend tevreden met onze prachtige trouwdvd. De dag was heel speciaal en dat kwam echt terug op onze trouwfilm. Je kunt vooraf en achteraf duidelijk je wensen formuleren en Hadders Media zorgt ervoor dat alle wensen uitkomen. Vooral het digitaal gastenboek is een aanrader!!!! Wij hebben gehuild en gelachen bij het terugzien van de prachtige beelden. Otto, Super bedankt!
Ramon & Annelies  [ma 28-04-2014  14:24]

Oog voor details”
Indien u kwaliteit, service en discretie op prijs stelt voor uw video- en/of foto productie, kunnen wij Hadders Media van harte aanbevelen. Hadders Media heeft een luisterend oor, maar ook oog voor detail, waardoor Hadders Media zich onderscheidt van zijn collega’s. Hadders Media staat u graag vrijblijvend te woord voor informatie of kennismaking.

Theo Bentlage, zalencentrum Bentlage  [di 04-02-2014  17:44]

“Een film van Hadders Media is ELKE EURO WAARD!!”
Wij (en onze familie) hebben genoten van de prachtige Blu-Ray van onze trouwdag!! Heel erg bedankt! Voor ons staat vast dat als je de mooiste dag van je leven keer op keer tot in detail wilt beleven, dat je bij Hadders Media moet zijn. Deze heren weten wat we ze doen. En hoewel zo’n huwelijk heel wat kosten met zich meebrengt, is dit een van de beste dingen waar je je geld aan uit kunt geven. Je hebt maar 1 kans om je dag goed vast te laten leggen. En dat is Otto en Bjørn zeker gelukt. Een mooie mix van beelden, geluid en passende achtergrondmuziek. Een film van Hadders Media is ELKE EURO WAARD!!
Roel & Barbara

“ZÉÉR TE SPREKEN OVER HET RESULTAAT”
We hebben inmiddels de dvd’s ontvangen. Romana en ik zijn zeer te spreken over het resultaat! Een mooie impressie hoe de dag was voor altijd op dvd, we zijn blij dat we gebruik hebben mogen maken van uw diensten. Wij wensen u goede zaken toe.
Dennis & Romana

“Het mooie van Hadders Media was voor ons, dat alles in overleg kon en eigenlijk niets onmogelijk was.”
Wat hadden wij een prachtige dag en wat was het mooi vastgelegd door Hadders Media. De afgelopen maanden hebben we het mooie beeldmateriaal al vele malen opnieuw bekeken en onze bijzondere dag mogen herbeleven. Het mooie van Hadders Media was voor ons, dat alles in overleg kon en eigenlijk niets onmogelijk was. Met precisie werd de gewenste muziek onder de film gemonteerd en werden de bijzondere momenten extra mooi vastgelegd. Hierdoor werd het een waar sprookje in beeld. Het menu van de blu-ray zag er ook zeer verzorgd uit. Alleen de diskette was al een plaatje om naar te kijken. We bedanken alsnog Hadders Media voor het professioneel vastleggen van onze trouwdag, zo bedankt!

Pieter Jan en Desiree

“KLASSE GEDAAN!”
@haddersmedia maar ook de complimenten voor de resultaten van het werk bij #ventoux3. Klasse gedaan! #complimenten #pluim
Ventoux3.nl

“Allereerst willen wij u complimenteren met de prachtige film”
Hallo Otto, Allereerst willen wij u complimenteren met de prachtige film. Hij is erg mooi geworden en de muziek past erg goed bij de opnames. Zou u de complimenten door willen geven aan Bjørn Appel, hij heeft fantastisch werk geleverd.
Martijn en Janke
 

“Wat heb je er een meesterwerk van gemaakt…”
Otto, Wij willen je bij deze bedanken voor een super mooie trouwdvd. Wat heb je er een meesterwerk van gemaakt en ieder goed naar voren hebt laten komen, Het is een mooie weerspiegeling van hoe wij de dag hadden beleefd en nu dankzij een geweldige trouwdvd na kunnen beleven. Otto bedankt en wij wensen jouw nog veel filmplezier.
Jeroen en Alice:


“Ook wij zijn dik tevreden met onze trouwdvd”

Beste Otto, ook wij zijn dik tevreden met onze trouwdvd! Een perfecte balans tussen de lach en de traan. Tijdens onze heftige voorbereiding was jij onze stabiele factor, ons vertrouwen dubbel en dwars waard, want het resultaat mag er zijn! Björn verstaat z’n vak goed, hij was onopvallend prettig aanwezig. Aan ons hebben jullie er weer fans bij, we raden jullie aan iedereen aan!
Michel & Martine: 

“Maar we waren nog meer verrast, toen we de DVD bekeken en beluisterden…”
We waren verrast dat de DVD van onze trouwdag al zo snel klaar was. Maar we waren nog meer verrast, toen we de DVD bekeken en beluisterden… Wat een geweldig mooie weergave van onze bijzondere dag! Otto was vaak onzichtbaar/op de achtergrond voor ons, we hebben geen moment een vervelend gevoel gehad bij het filmen. Natuurlijk waren we helemaal blij met de door ons gewonnen bruidstaart, die erg lekker was! We hebben nog een stuk in de vriezer zodat we er nog een keer van kunnen genieten. Otto, hartelijk dank! Onze video met beeld, geluid, achtergrondmuziek…Hij is bijzonder mooi!

Marien & Barbera

“Erg prettige samenwerking met een fantastisch resultaat!”
De trouwvideo is super geworden! Heel mooi bewerkt en met smaak en gevoel gemonteerd! Wat we vooral erg gewaardeerd hebben is het geduld en de flexibiliteit waarmee onze aanpassingen aan de film werden ontvangen en verwerkt.Erg prettige samenwerking met een fantastisch resultaat!”

Dima & Zlata

“De perfecte dvd bestaat echt!!!!!”
De perfecte dvd bestaat echt!!!!! Vol verwachting keken we uit naar onze dvd van onze fantastische trouwdag. Toen deze dan ook binnen kwam zaten we gelijk voor de tv om te kijken. Al onze verwachtingen zijn overtroffen, de dvd is van een super goede blu-ray kwaliteit en de dag kwam inclusief alle emoties opnieuw voorbij. We zijn er dan ook erg blij mee. Ook Björn die deze dag zo prachtig in beeld heeft gebracht willen we graag bedanken, het was fijn om zo’n sympathieke en vakkundige man op deze dag erbij te hebben.Mochten we weer een gelegenheid hebben waarbij er een dvd zou moeten worden gemaakt komen we zeker bij Hadders media terug. Hartelijk dank voor het volmaakt weergeven van deze voor ons onvergetelijke dag.
Evert Thijs en Tineke

“In één woord: superfabeltasties”
Dag Otto, je hebt het waargemaakt en een fantastische weergave gemaakt van onze trouwdag. Van te voren hebben wij elkaar gesproken om elkaars wensen voor die dag door te nemen. En werkelijk alles wat wij wensten en wat jij beloofd hebt is ook zo gegaan. Voor ons was je soms onzichtbaar, terwijl de film het tegendeel bewijst. Een ongedwongen geheel van het begin tot het eind. In één woord superfabeltasties. Bedankt.

Wim & Jetty: 

“Bedankt voor de mooie DVD” 
Otto, bedankt voor de mooie DVD. We hebben er even op moeten wachten maar het resultaat mag er dan ook wezen! Wat hebben we gister samen gelachen om onze kleine blundertjes en de tranen bij de vrouwen bij de ceremonie!! We zijn erg benieuwd wat onze gasten ervan vinden en gaan ze dan ook gauw uitnodigen voor een after wedding-day avondje! Ook willen wij nogmaals Bjørn bedanken voor het filmen.We vonden het een gezellige videograaf! Kortom: ga zo door!

Bastiaan & Wenda: 

“Nadat we gekeken hadden voelde het echt even als een bevestiging dat het echt allemaal zo speciaal was.” 
Hoi Otto, We willen je onwijs bedanken voor de fantastische blu-ray/dvd van ons huwelijk. Een hele mooi herinnering om naar terug te kunnen kijken. Wat heb je er een hoop werk van gemaakt, nu snappen we pas echt waar alle uren tijd in zitten en we iets langer moesten wachten! De gemonteerde stukjes, achtergrond muziek en de afwerking van de dvd, helemaal van deze tijd. Nadat we gekeken hadden voelde het echt even als een bevestiging dat het echt allemaal zo speciaal was. Erg leuk om de dag weer opnieuw te beleven! We zullen hier nog heel vaak en met veel plezier naar kijken. We zijn super blij dat we jou gekozen hebben als videograaf. Kortom: enorm bedankt dat je op deze bijzondere dag onze videograaf kon zijn en wellicht tot een volgende ´happening´! We zullen je bij iedereen aanraden.

Sander & Natalie

“De video is echt hoe we die dag beleeft hebben. Super!”
Hoi Otto, Ik had al naar jou toe willen reageren, maar ja druk druk druk. De video is prachtig, we zijn erg tevreden over het resultaat. De video is echt hoe we die dag beleeft hebben. Super! We zijn blij dat we jou hebben gevraagd om dit te doen. Bedankt. Groetjes Jannemiek ook namens dirk.”

Dirk & Jannemiek

“Wij vinden de Blu-ray héél erg goed gelukt”
Hartelijk bedankt voor de Blu-ray. Wij vinden de Blu-ray heel erg goed gelukt, en hebben al heel wat complimenten gekregen, en er zijn al vele tranen gevallen bij de mensen die onze bruiloft terug zagen. Dus hartelijk bedankt en ik raad mensen aan hun bruiloft of een ander feest door u te laten filmen.

Glenn & Sylvana

“Otto hartelijk dank voor ons zo een onvergetelijke dag”
Hartelijk dank voor de dvd en blu-ray. Wij hebben hem bekeken en hij is erg mooi en leuk geworden. Wij vonden het wel erg jammer dat met de ringen wisseling niet helemaal mooi uit kwam: op de ene camera sprong Jos zijn broertje in beeld en de andere was er net niet op gericht. En het is nooit leuk om je eigen stem te horen maar ja daar kun je verder niets mee doen. Dat je achter ons reed en filmde was ook echt super gaaf en dat je wat effecten hebt gebruikt zoals wat wazig, de verrekijker. Otto hartelijk dank voor ons zo een onvergetelijke dag. Op een gegeven moment hadden wij niet eens meer door dat je in de buurt was!

Jos en Angela

 “Mijn cliënten waren zeer tevreden over het resultaat wat hij later had geleverd”
Ik heb samen met Otto al een aantal bruiloften mogen begeleiden ik als weddingplanner en Otto als videograaf. Otto is een aardige en zeer goede videograaf die zeker niet op de voorgrond treedt. Mijn cliënten waren zeer tevreden over het resultaat wat hij later had geleverd, ik kan dan ook elk bruidspaar Hadders Media als trouwvideograaf adviseren!

Karin (Karin du Mortier at 4 Ever Love wedding & events )

“De DVD is fantastisch geworden”
Otto, de DVD die je hebt gemaakt van ons 40 jarig huwelijksfeest is fantastisch geworden. Wij genieten er volop van. Vooral de kleinkinderen vinden het geweldig om zichzelf terug te zien, natuurlijk tijdens de mooie opnamens van het optreden van Jan de goochelaar. Bij het zien van de beelden beleef je opnieuw de sfeer van die bijzondere dag. Het slotlied wat we samen hebben gezongen is door jou goed weergegeven. Heel hartelijk bedankt voor je inzet.”

Rika en Johan Reinholtd

“WAT EEN GEWELDIGE DVD IS HET GEWORDEN!”
Wat we al wisten is uitgekomen hoor, een echt trouwvideo die er super leuk uitziet en waar je alles in ziet wat je wilt zien! Je beleeft deze bijzondere dag echt nog even opnieuw, en ook zie je dat erg met volledige professionaliteit aan gewerkt is! Otto is echt een aanrader, omdat hij super professioneel is, hij open staat voor vele mogelijkheden en hij ook een zeer gezellige/gemoedelijke man is, wat toch wel prettig is op je bruiloft. We raden een ieder aan om met hem in contact te komen, als je een geweldige Dvd van jou grote dag wilt hebben. Het is jammer dat onze grote dag alweer een paar maanden voorbij is, maar in de toekomst zullen we zeker nog weer gebruik van Otto’s video kwaliteiten gebruik willen maken bij een eventueel feest! Otto nogmaals heel erg bedankt, je hebt er echt flink werk van gemaakt en het resultaat mag ingelijst worden. Ga zo door!”

Matthijs en Annemiek

“Uniek dat Hadders Media alles in Blu-ray kwaliteit kan filmen”
Je trouwdag behoort tot een van de mooiste dagen uit je hele leven. Voor ons was het dan ook belangrijk om deze goed op DVD vast te leggen. Daarom stelden wij hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit, invulling en resultaat. Zo begon dus de zoektocht naar een goede partij die onze dag mocht vastleggen.Na het bezoeken van een trouwbeurs in Groningen waren wij direct zeer gecharmeerd van Hadders Media. Ten eerste de presentatie tijdens de beurs was zeer goed te noemen. Daarbij kwam ook het feit dat Otto zeer goed in staat is om mee te denken wat leuke high lights kunnen zijn voor de dag en de film zelf.En natuurlijk het unieke dat Hadders Media alles in Blu-ray kwaliteit kan filmen. Dit moet je zelf echt zien en ervaren wat voor verschil dit met zich meebrengt. Elke keer als we nu de film terug zien komen we weer nieuwe dingen tegen die hebben gemist hebben tijdens onze dag. De kracht van het laten filmen is dat het echt een herbelevenis is van een prachtige dag. Wij kunnen nog steeds met veel plezier terug kijken naar de samenwerking en het eindresultaat wat Hadders Media heeft opgeleverd.

John & Mirjam

“Voorkom teleurstelling, en neem met minder geen genoegen.” 
Voor onze bruiloft heeft Otto onze trouwrapportage gemaakt op Blu-Ray. We zijn blij dat we hem de opdracht hebben gegund: De voorbeelden die hij me vooraf liet zien waren niet helemaal mijn smaak, maar ik ben blij dat ik me daardoor niet heb laten misleiden. Ieder stel is anders, iedere reportage daarom ook. Aanwijzingen die je geeft worden goed naar geluisterd. Hij is goed in staat gebleken aan te voelen wat ons beweegt, en de reportage hierop aan te passen. Als een Kameleon is Otto in staat zijn kleur aan te passen tussen de feestende mensen. Op bijna alle belangrijke spontane gebeurtenissen was hij daar met zijn camera zonder het feest te beïnvloeden. We hebben momenten in de film gezien waarbij we dachten ‘hee… was hij daar ook bij?’ De wachttijd voor montage is lang, maar dat had hij tevoren netjes aangekondigd. Ook was er ietsje vertraging door wat technische problemen, maar vanuit mijn eigen werk ken ik dat probleem maar al te goed. De prijs lijkt fors maar je krijgt waar voor je geld. Voor ons was het bedrag wel even slikken. Omdat een belangrijke persoon er niet bij kon zijn hebben we besloten dat dit juist de belangrijkste investering was in ons huwelijk.Als je de waarde van de apparatuur rekent, inclusief wat er in de studio moet liggen, en het gebruikelijke percentage voor afschrijving (schade, slijtage, vernieuwing) rekent per opname, en het aantal bestede uren erbij optelt, dan vraag ik me af hoe hij dit winstgevend kan doen. Qua betaling is hij dan ook zakelijk en duidelijk, maar dat is niet storend. En hij loopt qua apparatuur voorop in de ontwikkelingen. Otto is professioneel in wat hij levert, punctueel en volledig. Dus: voorkom teleurstelling, en neem met minder geen genoegen.” 

Dimitri & Dina

“In 1 woord geweldig”
In 1 woord geweldig, wat ook onze slotwoorden waren aan het eind van ons feest. Otto is de hele dag bij ons geweest en heeft het geweldig in beeld gebracht en de DVD bevat vele mooie effecten wat het allemaal net iets extra’s geeft. Hele goeie kwaliteit van beeld en geluid. Otto ontzettend bedankt! En voor iedereen die een DVD wil laten maken, doen! (door Otto natuurlijk)”

Pieter en Linda

“Het staat er écht prachtig op..”
Dag Otto! Het is alweer bijna een jaar geleden.. en onlangs de dvd weer eens bekeken! Wat geweldig ! We hebben natuurlijk smakelijk moeten lachen om de welbekende scheur in Alfred zijn broek! Het staat er echt prachtig op.. Ook staan er momenten op wat je al gauw vergeet en nu weer terugziet! Helemaal super! Nogmaals bedankt voor je professionele kijk! En het is voor iedereen een aanrader om jou in te huren voor opnames! top!”

Alfred & Janine

“Otto kijkt naar je als bruidspaar zoals je bent”
Onze dvd die we met plezier terug kijken is echt van hoge kwaliteit. Otto zet zich voor de 100% in om een goede kwaliteit neer te zetten. Otto kijkt naar je als bruidspaar zoals je bent, dit kun je dan ook terug vinden in de dvd. Wij zijn christelijk en hebben een kerkdienst gehad. Als achtergrond muziek had hij dan ook verschillende christelijke nummers. Dit deed ons goed en een goede aanvulling van onze persoonlijke dvd. De hele dag is hij bij ons geweest en hij valt niet op en toch is hij aanwezig en doet zijn werk echt super goed. Heerlijk was dat. Otto is op het grote trouwfeest door zijn rug gegaan, we hoorden hem niet klagen. Hij ging door met zijn werk. Hij vertelde ons het later pas. Echt top! We zijn vorig jaar 15 mei getrouwd en we kijken samen met vrienden, familie met plezier terug naar onze geweldige dag. Otto bedankt voor deze mooi herinnering en je goede prestatie op dvd gezet. Heel veel suc6 voor de aankomende jaren. “

Johan & Regina: 

“Wat is het een mooie film geworden zeg. Prachtig!”
Wat is het een mooie film geworden zeg. Prachtig! Heel mooi hoe je alles op elkaar hebt afgestemd. Onze hartelijke dank hiervoor! We zijn er superblij mee.”

Natasja & Charles

“Het resultaat is verbluffend”
Elke keer als we de blu-ray bekijken beleven we de dag opnieuw. Het resultaat is verbluffend en de kleuren spatten van het scherm. De speciale effecten en muziek hebben een absolute toegevoegde waarde en maken de reportage tot iets bijzonders. Het is ook erg fijn dat je er zelf geen werk mee hebt en dat het allemaal goed komt. Hartstikke bedankt!”
Peter en Linda:  

“Wat zijn jullie professionele vakmensen” 
Huwelijk van 6 november 2009 op het CRUISESSCHIP DE RIGOLETTO. Wat zijn jullie professionele vakmensen. Waar wij jullie zagen lopen, overal tussen het gospelkoor aan boord tot in het midden van de drumband, op de kade bij de limousine tot aan de molen, zowel bij de bussen als bij de receptie, zowel bij de lunch als het diner, zoals bij het vuurwerk als bij het avondfeest, wat een temperament, wat een inzicht, wat zal het over een paar maanden zijn als wij al die uren film op uw dvd terug kunnen zien. Wij zullen nu nog even teren op ons geheugen maar straks weer genieten in klank en beeld. Hadders Media: het rest ons nu al om een grote dank te geven voor al uw gedane inzet tot heden.”
Raymond en Angelique (België): 

“Absoluut een aanrader!” 
Wij hebben onze trouwvideo binnen en hij is GEWELDIG! Otto heeft alles vastgelegd en mooi in elkaar gemonteerd. Hij is er de hele dag bij geweest. Dan heb je aardig wat opname tijd. maar dit is perfect verwerkt in de film! Absoluut een aanrader!”
Paul & Marelle: 

“Hadders Media gaat mondiaal!” 
Op zoek naar een videograaf stuitte we op de website van Hadders Media. Een eerste contact werd via mail gelegd. Otto Hadders nam de moeite om vanuit Emmen ons in Hilversum te bezoeken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. In dit gesprek wisten we het al snel: Otto Hadders willen we graag mee nemen naar Italië om daar onze bruiloft te filmen. Niet alleen zijn schitterende reportages, maar zeer zeker ook zijn persoonlijkheid gaven de doorslag. Otto is samen met onze 22 gasten vanuit Eindhoven vertrokken naar Toscane. Niet alleen onze huwelijksdag, maar ook de reis er naar toe en de dag voor het huwelijk zijn schitterend vastgelegd. De opnames gingen op een zeer natuurlijke manier. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat Otto er ook was, dat vonden we prettig zeker omdat we met een klein gezelschap waren. De ceremonie en grotendeels van de activiteiten vonden buiten plaats. Ondanks dat was het geluid perfect en de beelden prachtig. Een kleine demo is te zien op deze site. We kunnen niets anders zeggen dan dat we echt enorm tevreden zijn over de opnames. We zijn blij dat we voor Hadders Media gekozen hebben en genieten dankzij de prachtige beelden nog vaak na. Een echte aanrader, ook voor buitenlandse huwelijken!”
Vincent en Carla: 

“De kwaliteit is héél goed en het geluid is perfect” 
Al enkele weken verheugden we ons op de DVD, toen ineens werden we gebeld dat hij klaar was, gelijk zijn we hem gaan halen, en ja inderdaad, gelijk gaan kijken. Het was weer prachtig. Van de dag zelf waren we al weer heel wat dingen vergeten die we nu weer terug zagen, super! De kwaliteit is heel goed en het geluid is perfect. De muziek keuzes onder bepaalde scènes was ook goed uitgedacht. Hartelijk bedankt voor deze mooie DVD”
Frank en Desiree: 

“We hebben genoten van de prachtige Trouw DVD!”
We hebben genoten van de prachtige Trouw DVD! Een perfecte keuze om de vastlegging van onze bijzondere dag aan jou over te laten. Werkelijk geweldig, de beeld- en geluidskwaliteit, de lay-out, de overgangseffecten allemaal heel bijzonder! We zijn zeker ook blij dat de videoreportage in Blu-ray kwaliteit is opgenomen. De DVD is al perfect maar Blu-ray is Top, zeker met de muziekopname van het blazersensemble PRIAF bij de huwelijksvoltrekking 20.02.2009
Jörgen en Joyce

“De DVD is fantastisch geworden”
De DVD is fantastisch geworden. Het geeft precies weer hoe deze voor ons zo intieme en bijzondere dag geweest is. Met name de beelden van onze ceremonie, die wij alleen in het bijzijn van onze getuigen beleefd hebben, was ook voor onze ouders heel bijzonder. Op deze manier hebben zij onze huwelijksvoltrekking, na alle verhalen van ons en onze getuigen, toch een beetje kunnen meebeleven en kunnen ervaren hoe bijzonder onze ceremonie was. Hier zijn we heel erg blij mee.
Harrij en Margie

“De video opnames waren van hoge kwaliteit”
Met dit bericht willen wij jou bedanken voor je inzet en goede productie tijdens ons huwelijk op 10 juli 2008. Mijn vrouw en ik hebben een prettige, spontane en bruisende samenwerking met jou ervaren. De video opnames waren van hoge kwaliteit en de genomen shots laten goed de sfeer van deze bijzondere dag zien. Mijn vrouw en ik zijn ervan overtuigd dat jouw vernieuwde internet site en advertenties via de ‘grote’ trouwbeurzen, ervoor zorgt dat je nog veel meer opdrachten zult krijgen! Indien je nog flyers hebt, willen wij deze graag in onze kerk neerleggen en onze tevredenheid overbrengen.
Chris en Natalie: 

“Alleen maar positieve reacties gehad!”
 De trouwDVD’s zijn mooi geworden. We hebben alleen maar positieve reacties gehad.
Roy & Yvonne

“Formidabel !!!, formidabel !!!”
Formidabel !!!, formidabel !!! De opnames van de drie dagen Centerparcs zijn super haar scherp met zeer goed geluid en zijn zeer netjes en zorgvuldig in elkaar gezet, zodat dit een blijvende herinnering blijft dat eigenlijk, met andere woorden vereeuwigd is geworden. Beste mensen doe uzelf een groot plezier en laat uwer opname maken door deze juiste persoon Hadders die echt zijn vak verstaat, want de prijs is het dubbel waard. Zonde dat dit 25 jaar geleden nog niet kon, maar gelukkig is ons zilveren huwelijks feest echt verzilverd geworden. Dus mensen: Wees wijs en neem Hadders voor de prijs. Hartelijk dank voor de mooiste opnames en we wensen Hadders veel geluk met zijn zaak.
Ben en Ria Roseleur (B): 

“We kregen weer kippenvel en herbeleefden we de dag!!!”
Super bedankt voor de DVD. Hij is helemaal te gek geworden! We zijn razend enthousiast!!! Toen we de film bekeken kregen we weer kippenvel en herbeleefden we de dag!!! De DVD’s inclusief de box zagen er gelikt uit. Heel, heel, heeeeel hartelijk dank.
Sadrach & Rebekka: