CANONEOS5DM3FLASH

Mooie trouwfoto’s mogen natuurlijk niet ontbreken. Wij vinden het belangrijk dat jullie je lekker ontspannen en op je gemak kunnen voelen en dat je niet belemmert wordt door de fotograaf. Dat vinden wij essentieel voor mooie foto’s. De foto’s worden dan ook zoveel mogelijk op de achtergrond gemaakt en we doen ons best zo min mogelijk op te vallen zodat alle aandacht op jullie gericht is en blijft.

Op een ongedwongen en natuurlijke manier worden vele foto’s gemaakt vanuit vele verschillende invalshoeken. Ons streven is om jullie zo min mogelijk te laten poseren, al zal je daar bij bepaalde foto’s soms niet onderuit komen.

Kiezen jullie voor een onze mooi albums dan zal het album het complete verhaal van jullie huwelijk in chronologische volgorde weergeven. Uiteraard in een pagina-opmaak die bij jullie past.

 

 

 

Bestandsformaten

Als je ervaring hebt met fotobewerkingsprogramma’s dan vind je het wellicht een prettig idee dat je bij ons alle foto’s ook in het RAW bestandsformaat kan bestellen. Het RAW-bestandsformaat is te beschouwen als een “digitaal negatief“. Een RAW-bestand bevat de “ruwe” beeldinformatie die door de sensor is vastgelegd alvorens dat die data door de software in de camera wordt verwerkt. RAW is daarom de beste basis voor de hoogste mogelijk fotokwaliteit. Een RAW-foto dien je dan wel eerst in een fotobewerkingsprogramma te “ontwikkelen” alvorens deze kunnen gebruiken. Zo zijn o.a. belichting, kleurbalans, scherpte en lensafwijkingen achteraf altijd te goed corrigeren, hetgeen bij andere bestandsformaten slechts in beperkte mate kan. Heb je géén ervaring met fotobewerking dan kies je gewoon voor het JPG-bestandsformaat en kan je de foto’s direct te gebruiken. De door ons geleverde bestanden bevatten géén watermerk of logo’s..

Combinatie van video & foto

Kiezen tussen foto en video? Dat is bij ons niet nodig. De herinnering aan je trouwdag maak je helemaal compleet met de combinatie van professionele foto-video die wij jullie kunnen bieden. Zo’n combinatie kunnen jullie geheel naar eigen wens inrichten. Onze fotograaf en videograaf zijn professionals die elkaar door en door kennen en elkaar niet in de weg lopen. Ze weten van elkaar hoe ze moeten handelen en samenwerken.