Wij bieden keuze uit een ruim assortiment luxe en exclusieve trouwalbums met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Jullie foto’s worden afgedrukt op professioneel fotopapier zoals o.a. van Fuji. In principe kunnen wij albums van nagenoeg alle fabrikanten leveren.

NIEUW: CREATIVE COLLECTIE

De Creative Collectie is een nieuwe serie albums met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De gefoamde omslag voelt luxe aan. Het interieur bestaat uit naadloos op elkaar aansluitende bladen van extra stevig papier (800 grams). Naast de keuze uit mat of glans laminaat zijn ook metalic afdrukken mogelijk.

 


DELUXE ALBUMS zijn verkrijgbaar in leer, linnen en aluminium. Het interieur bestaat uit perfect vlakliggende pagina’s met een fraaie naadloze overgang. Het binnenwerk van de luxe fotoalbums is een losbladig geschroefd systeem en voorzien van een zeer fraaie lay-flat techniek. Hierdoor sluiten de pagina’s nagenoeg naadloos op elkaar aan en zijn indrukwekkende afbeeldingen tot een afmeting van 80 cm in de breedte, geen probleem.

PREMIUM ALBUMS zijn Flush Mount albums van leer of linnen met fotobladen van professioneel Fuji fotopapier. Deze zeer luxe digitale albums met dikke bladen beschikken over naadloos doorlopende foto’s over beide pagina’s. De albums worden standaard geleverd in een afwerking met een speciale structuur om vieze (vette) vingerafdrukken zoveel mogelijk te minimaliseren. Echter, ook een hoogglanzende en een matte (lustre) afwerking zijn leverbaar. De albums worden afgewerkt met handgemaakte omslagen in verschillende uitvoeringen en kleuren. Jullie kunnen zelf de kleur van de stiknaden bepalen!

 


Dit zijn onze populairste albums: