De beste camera’s

Goed gereedschap is het halve werk. Wij gebruiken topklasse full-frame spiegelreflex camera’s van het merk Canon.
Full-frame camera’s hebben een sensor die net zo groot is als voorheen een kleinbeeldnegatief.

Een grote sensor heeft belangrijke voordelen ten opzichte van de veel kleinere APC-sensors of sensors die in compact camera’s worden gebruikt, zoals:
– Minder snel last van ruis bij minder of weinig licht, waardoor de kwaliteit van de foto beter is.
– Het onderwerp er beter uit laten springen vanwege de geringere scherptediepte. Hierdoor gaan de foto’s meer ‘spreken’.

De beste lenzen

Om haarscherpe en contrastrijke foto’s te krijgen gebruiken we o.a. lichtsterke L-series lenzen (herkenbaar aan de rode bies om het objectief) van Canon. Indien nodig worden Canon’s zware 600EX-RT flitsers ingezet.

Backup

Zeker voor een belangrijke dag als je trouwdag moet je kunnen vertrouwen op je apparatuur. Toch kunnen er omstandigheden zijn die van invloed kunnen zijn op een camera zoals vocht en regen. Mocht een camera om wat voor reden dan ook onverhoopt uitvallen dan hebben we altijd een back-up camera bij ons. We zorgen er voor dat je niets hoeft te missen.

Studio

In onze goed geoutilleerde studio worden de foto’s vakkundig  “ontwikkeld”, bewerkt en geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen jullie op een ongeëvenaarde manier nagenieten van élk moment van je trouwdag. Jaar in, jaar uit.